Convocatòria de roda de premsa

DIA / HORA: Divendres, 22 de desembre, a les 12 hores

LLOC: Davant de la Delegació del Govern de l’Estat a Barcelona (C. Mallorca, 278)

La Taula per la Democràcia entrarà instància a la Delegació del Govern de l’Estat per la retirada de l’Article 155 i les denúncies contra els líders polítics catalans investigats

La Taula per la Democràcia convoca una roda de premsa el 22 de desembre a les 12 hores davant de la Delegació del Govern de l’Estat a Barcelona, en el moment de lliurar una carta on aquesta plataforma d’entitats, en la restauració del Parlament després de les eleccions, insta el Govern espanyol a retirar les mesures aplicades a Catalunya de l’article 155 de la Constitució espanyola.

Així mateix, també reclamarà la reconducció per la via política de les diferències entre la realitat nacional catalana i l’Estat espanyol i la retirada de les denúncies als líders polítics catalans perquè sigui possible la sortida de la presó dels que ho estan per mesures cautelars, i que el sobreseïment de les causes possibiliti la tornada de l’exili de la resta dels encausats.

A la roda de premsa intervindran diversos representants de les entitats de la Taula per la Democràcia.